Textilek az Ön otthonába
0
Összeg
0,00 Ft
  • Az Ön kosara üres

Konyha Étkező

Ablakdekoráció konyhába, étkezőbe - Dekoria

A Dekoria Lakberendező Online Butikban széles választékot talál konyhai ablakdekorációkra. A vitrage függönyök a klasszikus és country stílusú konyhákhoz, étkezőkhöz jól illeszkednek. A különböző konyhai szettek különböző hangulatot idézhetnek konyhájába, étkezőjébe. A szettekben megtalálja a függönyt, drapériát, asztalterítőt, tányéralátétet és más konyhai dekorációt.
Asztaldekoráció konyhába, étkezőbe - Dekoria

Az étkezőben a legszebb díszítést az asztaldekorációval érhetjük el. Válasszunk asztalterítőt, hozzá illő tányéralátétet, az étkező székeire pedig húzzunk a terítőhöz illő székhuzatot vagy székpárnát. Választékunkban megtalálja a székpárnákat, székhuzatokat és más konyhai dekorációkat. Dekoráljuk konyhánkat, étkezőnket asztalterítő, székpárna, székhuzat, ablakdekoráció és egyéb asztaldekoráció segítségével. Kattintson a megfelelő kategóriára!
Tippek konyhába, étkezőbe - Dekoria

Az asztaldekoráció stílusos kialakításának egyik módja, ha jól választjuk meg az asztalterítőt. Az asztalterítőhöz igazítsuk a székpárna huzatát, a gyertyákat, vázákat, kerámiákat.
Az ablakdekoráció illeszkedhet az asztaldekorációhoz. Ha ezt választjuk és az asztalterítőhöz illő, akár azonos anyagú függönyt, drapériát választunk, biztosak lehetünk benne, hogy a vendégek nem fognak elmenni mellette szó nélkül.

Kategória

Keresési eredmény

Fel
Ingyenes dekoranyagminta