Textilek az Ön otthonába
0
Összeg
0,00 Ft
  • Az Ön kosara üres

Huzatok kanapéra székre

Kanapéhuzatok, fotelhuzatok, székhuzatok: Ikea modellekre szabott huzatok! - DEKORIA termékek

Az IKEA bútorok praktikusak és ezért szinte minden háztartásban megtalálhatóak. Szolgáltatásunk lehetővé teszi Önnek, hogy az Ön kanapéja ne egy legyen a sok közül, hanem teljesen egyedi bútordarabbáváljon. Kárpitozás helyett válassza a praktikus, könnyen levehető és felhelyezhető huzatot.

itt választhat

 Kanapéhuzatok Ikea modellekre - bőséges választék! - DEKORIA termékek

Több mint 100 féle kanapéhuzat és fotelhuzat közül választhat. Ezzel kanapéhuzata tökéletesen illeszkedni fog az Ön ízléséhez és az addig kialakított otthonának hangulatához. Minden egyes lakberendezési stílushoz megtalálhatja a passzoló dekoranyagot: kanapéhuzatok és fotelhuzatok virágmintával vagy akár különböző csíkosmintás kanapéhuzatok és fotelhuzatok. Akár a porvence-i stílust is kialakíthatja otthonában. Strukturált és zsenília kanapéhuzatok és fotelhuzatok teszik teljessé a választékunkat.

Székhuzatok Ikea modellekre - DEKORIA termékek

Régebben vásárolt kedvenc Ikeás székéhez nem talál huzatot? Nézzen szét online áruházunkban és válasszon a több 100 féle modell közül.

Ami még előnyös, hogy a huzatok kívánság szerint levehetőek és kimoshatóak. Termékeink saját márkás, DEKORIA termékek, nem eredeti IKEA kanapéhuzatok..

Huzatok Ikea kanapéra

Kanapé huzatok IKEA
Kanapé huzatok
Székhuzatok IKEA
Székhuzatok
Fel
Ingyenes dekoranyagminta