Bejelentkezés / Regisztráció

Az Ön kosara üres

Hagyja, hogy otthona kifejezze egyéniségét
Vegye körül magát szépséggel'

Nem tudja, hogyan kezdje el?

Tekintse meg promócióinkat

Ev_vegi akció

Kazettás láncos rendszerrel szerelt római roló felszerelése

Kazettás láncos rendszerrel szerelt római roló felszerelése - DEKORIA

I. A tartókonzolok felszerelése

Dekoria- kazettás láncos rendszerrel szerelt római roló felszerelése 1

1. Jelölje be a falon vagy a mennyezeten a tartókonzolok megfelelő helyét. ( a konzolokat rögzíthetjük a falra vagy a mennyezetre is)

2. Fúrja ki a lyukakat a tiplinek. (a tiplit és a csavart a csomag tartalmazza)

3. Csavarozza a helyére a tartókonzolokat.

 

II. Rögzítse a kazettás rendszert a tartókonzolokra

 Dekoria- kazettás láncos rendszerrel szerelt római roló felszerelése 2

4. Illessze a kazettás rendszert a tartókonzolhoz és óvatosan nyomja a kazettát a fel felé.

5. Pattintsa a helyére a kazettát.

MEGJEGYZÉS: A kazettás láncos rendszerrel szerelt római rolót közvetlenül az ablakra is rögzítheti egy külön megvásárolható kiegészítő elemmel, melyet a http://www.dekoria.hu/offer/product/190//0/0/Raffrolo-rogzito-ablakkeretre linken talál meg.

III. A láncvezető konzol felszerelése

Kazettás láncos rendszerrel szerelt római roló felszerelése - DEKORIA I. A tartókonzolok felszerelése Dekoria- kazettás láncos rendszerrel szerelt római roló felszerelése 1 1. Jelölje be a falon vagy a mennyezeten a tartókonzolok megfelelő helyét. ( a konzolokat rögzíthetjük a falra vagy a mennyezetre is) 2. Fúrja ki a lyukakat a tiplinek. (a tiplit és a csavart a csomag tartalmazza) 3. Csavarozza a helyére a tartókonzolokat.   II. Rögzítse a kazettás rendszert a tartókonzolokra  Dekoria- kazettás láncos rendszerrel szerelt római roló felszerelése 2 4. Illessze a kazettás rendszert a tartókonzolhoz és óvatosan nyomja a kazettát a fel felé. 5. Pattintsa a helyére a kazettát. MEGJEGYZÉS: A kazettás láncos rendszerrel szerelt római rolót közvetlenül az ablakra is rögzítheti egy külön megvásárolható kiegészítő elemmel, melyet a http://www.dekoria.hu/offer/product/190//0/0/Raffrolo-rogzito-ablakkeretre linken talál meg. III. A láncvezető konzol felszereléseDekoria- kazettás láncos rendszerrel szerelt római roló felszerelése 3 Jelöljük be a láncvezető konzol helyét a falon úgy, hogy a lánc egyenesen fusson és feszes legyen, de ne túl feszes. Csavarozzuk fel a konzolt a falra (a csavarok nincsenek benne a csomagban) (6a ábra) vagy ragasszuk fel közvetlenül az ablakra. (6b ábra). A lánc így biztonságos és egyszerűbben használható lesz. Kazettás láncos rendszerrel szerelt római roló mosásaDekoria- kazettás láncos rendszerrel szerelt római roló felszerelése 4 A kazettás láncos rendszerrel szerelt római rolónál a dekoranyag tépőzárral van rögzítve, így mosáskor könnyedén leszedhető. a) Pattintsa ki a kazettát a tartókonzolból. b) Terítse ki a római rolót egy egyenes felületre, pl. az asztalra vagy a földre (Tipp: fényképezze le a zsinórokat, hogy visszaszereléskor útmutatást adjon) c) Oldja ki a zsinórok csomóját és fűzze ki a vezetőkből. Távolítson el minden alkatrészt, amely nem textilből van.  A roló textilrésze készen áll a mosásra. Kérjük, hogy az anyagon szereplő utasítások szerint mossa ki az anyagot. Mosás, szárítás és vasalás után helyezze vissza a vezető pálcákat, a karikákat. Fűzze be a zsinórokat és csomozza a megfelelő helyre. FIGYELMEZTETÉS! A termék apró alkatrészeket tartalmaz, amelyek lenyelése veszélyes, fulladást okozhat. Tartsuk távol a gyerekektől az apró alkatrészeket és a zsinórokat. Dekoria- kazettás láncos rendszerrel szerelt római roló felszerelése 3

Jelöljük be a láncvezető konzol helyét a falon úgy, hogy a lánc egyenesen fusson és feszes legyen, de ne túl feszes. Csavarozzuk fel a konzolt a falra (a csavarok nincsenek benne a csomagban) (6a ábra) vagy ragasszuk fel közvetlenül az ablakra. (6b ábra). A lánc így biztonságos és egyszerűbben használható lesz.

Kazettás láncos rendszerrel szerelt római roló mosásaDekoria- kazettás láncos rendszerrel szerelt római roló felszerelése 4

A kazettás láncos rendszerrel szerelt római rolónál a dekoranyag tépőzárral van rögzítve, így mosáskor könnyedén leszedhető.

a)  Pattintsa ki a kazettát a tartókonzolból.

b) Terítse ki a római rolót egy egyenes felületre, pl. az asztalra vagy a földre  (Tipp: fényképezze le a zsinórokat, hogy visszaszereléskor útmutatást adjon)

c) Oldja ki a zsinórok csomóját és fűzze ki a vezetőkből. Távolítson el minden alkatrészt, amely nem textilből van.  

A roló textilrésze készen áll a mosásra. Kérjük, hogy az anyagon szereplő utasítások szerint mossa ki az anyagot. Mosás, szárítás és vasalás után helyezze vissza a vezető pálcákat, a karikákat. Fűzze be a zsinórokat és csomozza a megfelelő helyre.

FIGYELMEZTETÉS!

A termék apró alkatrészeket tartalmaz, amelyek lenyelése veszélyes, fulladást okozhat.

Tartsuk távol a gyerekektől az apró alkatrészeket és a  zsinórokat.

Dekoria- kazettás láncos rendszerrel szerelt római roló felszerelése 5

 

Fel