Az Ön kosara üres

Hagyja, hogy otthona kifejezze egyéniségét
Vegye körül magát szépséggel'

Nem tudja, hogyan kezdje el?

Tekintse meg promócióinkat

Menü
 

Zsinóros római roló (raffroló) felszerelése

Római roló felszerelése DEKORIA

  1. 1.     A római roló tartószerkezet rögzítése

A műanyag tartó elemeket rögzítsük a falhoz vagy a mennyezetre tiplivel és csavarral. (nem tartozéka a terméknek) A két különböző rögzítési mód:

-       falra (A ábra)

-       mennyezetre (B ábra)

A roló teljes hosszában egyenletesen helyezzük el a műanyag tartó elemeket (2-5 db tartó a roló hosszától függően) úgy, hogy azok egy szintben legyenek. Figyeljünk rá, hogy a roló sínen lévő kiegészítőkkel ne essen egy vonalba egyik műanyag tartó elem sem.

 Zsinóros római roló (raffroló) felszerelése 1 dekoria

FONTOS MEGJEGYZÉS: Vegye figyelembe, hogy a teljesen felhúzott római roló kb. 30-40 cm magas. A felszereléskor vegye figyelembe ezt és olyan magasságba helyezze el a rolót, hogy az ablakot felhúzott állapot mellett kényelmesen ki lehessen nyitni.

 2.  A római roló sín behelyezése a műanyag tartó elemekbe

 A sínt be kell pattintani a műanyag tartókba. A felső szélét illesszük a műanyag tartóelembe, utána nyomjuk az alsó szélét egy határozott mozdulattal, amíg egy kattanást nem hallunk.

 (C ábra)

 3. A római roló zsinórrögzítő kampó felszerelése

 A zsinórrögzítő kampó a gyerekek biztonságát szolgálja. A zsinórrögzítő kampót rögzítsük olyan magasságba, hogy azt a gyerekek ne érhessék el. A zsinórt teljesen tekerjük fel a kampóra, hogy ne lógjon szabadon. (D ábra).

4. A római roló működés

Zsinóros római roló (raffroló) felszerelése 2dekoria

Zsinóros római roló (raffroló) felszerelése 3 dekoria

5. A római roló leszerelése

Ha le szeretnénk venni a római roló tartósínt a műanyag tartóelemekről, nyomjuk meg a kis műanyag fület a műanyag tartóelemen és húzzuk óvatosan kifelé és felfelé a sínt a tartóból (E ábra).

2. A római roló kimosása

A római roló tépőzárral van rögzítve a sínhez, így az könnyedén eltávolítható a zsinórok kifűzése után. Távolítsunk el minden kiegészítő elemet a textilről.

 

FONTOS MEGJEGYZÉS: Jegyezze meg alaposan a zsinórok befűzésének módját. Érdemes akár lefényképezni kifűzés előtt, hogy mosás után könnyedén vissza tudjuk fűzni.

Zsinóros római roló (raffroló) felszerelése 4 dekoria

FIGYELMEZTETÉS!

A termék apró alkatrészeket tartalmaz, amelyek lenyelése veszélyes, fulladást okozhat.

Tartsuk távol a gyerekektől az apró alkatrészeket és a  zsinórokat.