Kuponkód:  "TAVASZ05"

Érvényes 2022.május 16-ig, minden termékre 20% kedvezmény.

Ha szeretnél előtte szövetmintát kérni és nem csúsznál le a kedvezményről, jelezd nekünk emailben.

Vásárláskor írd be a pénztárnál a 'van rabatkódom' mezőbe.

Jó nézelődést!

Kuponnapok -20% mindenre, kattints ide!

Az Ön kosara üres

Hagyja, hogy otthona kifejezze egyéniségét
Vegye körül magát szépséggel'

Nem tudja, hogyan kezdje el?

Tekintse meg promócióinkat

Menü

Keresési eredmény

-
több (5)kevésbé
több (14)kevésbé
több (26)kevésbé

Függöny

VÁLASSZ A FÜGGÖNYTIPUSOK KÖZÜL!

 

Fényáteresző függönyök, sötétítő függönyök, dekorsálak az egyedi ablakdekorációhoz

A Dekoria.hu Online Lakberendező Butikban széles választékot talál magas minőségű fényáteresztő függönyökből és sötétítő függönyökből. Függetlenül attól, hogy Ön fényáteresztő függönyt keres dekorációnak az étkezőjébe, nappaliba, konyhába vagy sötétítő függönyöket – széles választékunkból biztos, hogy megtalálja az igazit!

Dekorfüggönyök: sötétítő vagy fényáteresztő függönyök a Dekoria kínálatában

Dekoria Online Lakberendező Butikban nemcsak magas minőségű fényáteresztő anyagokat talál, hanem ezekhez a fényáteresztő függyönyökhöz illeszkedő dekorfüggönyöket is – amelyek szolgálhatnak csupán dekorációként vagy árnyékolóként vagy akár sötétítőként is. A dekorfüggönyök vagy dekorsálak a megfelelő fényáteresztő függönnyel kombinálva vonzó, attraktív megjelenést kölcsönöznek az otthonának.

Sötétítő függönyök, ráncolt dekorfüggönyök, spagetti függönyök a Dekoria Online Lakberendezési Butikban

Mint különleges ablakdekoráció különösen kedvelté váltak az egymással tökéletesen kombinálható - fényáteresztő és dekor vagy sötétítő függönyök , melyek minden teret látványosabbá varázsolnak. Ami a designt illeti, végtelen lehetőséget kínálunk. Nem csak a klasszikus, egyszerű, hímzéssel ellátott fényáteresztő függönyök vagy a ráncolt dekorfüggönyök, hanem a modern spagetti függönyök is megtalálhatóak.. A különböző fényáteresztő, sötétítő és dekorációs anyagokat nem csak méteres áruként vásárolhatja meg nálunk, hanem az ebből készült késztermékeket is.

Készítesse függönyeit a Dekoria Online Lakberendező Butikkal

Ha a a függönyeit a mi professzionális varrószolgáltatásunkkal varratja, csak az anyagok árát kell kifizetnie, a munkadíjat nem! Több mint 500 féle anyagból választhat. Egyedi dekorációját számítógépvezérlésű szabógépünk egyedileg szabja ki Önnek az elképzelései szerint hihetetlen precizitással, majd egy professzionális csapat készíti el Önnek a kiválasztott terméket, akiknek több éves tapasztalata garantálja a magas minőséget. Nézzen szét hatalmas kínálatunkban, merítsen ötleteket fényképeinkből.

Egyéb dekorációk a függönyök mellé a Dekoria Online Lakberendező Butikból

Válassza ki az Önnek leginkább tetsző fényáteresztő függöny, sötétítő függönyt, raffrolót és a kiválasztott anyagból készítessen a függönyéhez tökéletesen passzoló párnákat, szék- vagy akár kanapéhuzatokat.

Függönyök

Függöny