Az Ön kosara üres

Hagyja, hogy otthona kifejezze egyéniségét
Vegye körül magát szépséggel'

Nem tudja, hogyan kezdje el?

Tekintse meg promócióinkat

Menü

Huzatok IKEA kanapéra székre

IKEA Kanapéhuzatok, fotelhuzatok, székhuzatok: Ikea modellekre szabott huzatok! - DEKORIA termékek

Az IKEA bútorok praktikusak és ezért szinte minden háztartásban megtalálhatóak. Szolgáltatásunk lehetővé teszi Önnek, hogy az Ön kanapéja ne egy legyen a sok közül, hanem teljesen egyedi bútordarabbáváljon. Kárpitozás helyett válassza a praktikus, könnyen levehető és felhelyezhető huzatot.
itt választhat
 Kanapéhuzatok Ikea modellekre - bőséges választék! - DEKORIA termékek
Több mint 100 féle kanapéhuzat és fotelhuzat közül választhat. Ezzel kanapéhuzata tökéletesen illeszkedni fog az Ön ízléséhez és az addig kialakított otthonának hangulatához. Minden egyes lakberendezési stílushoz megtalálhatja a passzoló dekoranyagot: kanapéhuzatok és fotelhuzatok virágmintával vagy akár különböző csíkosmintás kanapéhuzatok és fotelhuzatok. Akár a porvence-i stílust is kialakíthatja otthonában. Strukturált és zsenília kanapéhuzatok és fotelhuzatok teszik teljessé a választékunkat.
Székhuzatok Ikea modellekre - DEKORIA termékek
Régebben vásárolt kedvenc Ikeás székéhez nem talál huzatot? Nézzen szét online áruházunkban és válasszon a több 100 féle modell közül.
Ami még előnyös, hogy a huzatok kívánság szerint levehetőek és kimoshatóak. Termékeink saját márkás, DEKORIA termékek, nem eredeti IKEA kanapéhuzatok..
Huzatok Ikea kanapéra
IKEA székhuzatok IKEA
IKEA székhuzatok