Az Ön kosara üres

Hagyja, hogy otthona kifejezze egyéniségét
Vegye körül magát szépséggel'

Nem tudja, hogyan kezdje el?

Tekintse meg promócióinkat

Menü

Huzatok IKEA kanapéra székre

IKEA Kanapéhuzatok, fotelhuzatok, székhuzatok: Ikea modellekre szabott huzatok! - DEKORIA termékek

Az IKEA bútorok praktikusak és ezért szinte minden háztartásban megtalálhatóak. Szolgáltatásunk lehetővé teszi Önnek, hogy az Ön kanapéja ne egy legyen a sok közül, hanem teljesen egyedi bútordarabbá váljon. Kárpitozás helyett válassza a praktikus, könnyen levehető és felhelyezhető huzatot.
 Kanapéhuzatok Ikea modellekre - bőséges választék! - DEKORIA termékek
Több mint 100 féle kanapéhuzat és fotelhuzat közül választhat. Ezzel kanapéhuzata tökéletesen illeszkedni fog az Ön ízléséhez és az addig kialakított otthonának hangulatához. Minden egyes lakberendezési stílushoz megtalálhatja a passzoló dekoranyagot: kanapéhuzatok és fotelhuzatok virágmintával vagy akár különböző csíkosmintás kanapéhuzatok és fotelhuzatok. Akár a provánszi stílust is kialakíthatja otthonában. Strukturált és zsenília kanapéhuzatok és fotelhuzatok teszik teljessé a választékunkat.

Nálunk a Dekoriánál több mint 100 féle igényes, az Ikea kanapéhoz passzoló kanapészövetekből áll választékunk.

A Dekoria cserélhető huzatokat kínál a legtöbb IKEA kanapéra és székre, beleértve a népszerű Ektorp és Klippan huzatokat is. Változtassa át kedvenc bútorát a száznál is több gyönyörű és megfizethető cserélhető huzat segítségével.

A Dekoria kínálatában szereplő IKEA cserélhető huzatok a rendeléstől számítva akár 5 nap alatt elkészülhetnek és 2 éves garancia érvényes rájuk bármilyen gyártási hibára. A legtöbb huzat mosógépben mosható, ezért különösen család és kisállatbarat.  Büszkék vagyunk a több mint 100 féle anyagból álló választékra csakúgy, mint a felkínált 8 ingyenesen  rendelhető textil mintára. 

Székhuzatok Ikea modellekre - DEKORIA termékek

Régebben vásárolt kedvenc Ikeás székéhez nem talál huzatot? Nézzen szét online áruházunkban és válasszon a több 100 féle modell közül.
Ami még előnyös, hogy a huzatok kívánság szerint levehetőek és kimoshatóak. Termékeink saját márkás, DEKORIA termékek, nem eredeti IKEA kanapéhuzatok..
Vásárolja meg új IKEA huzatát 3 egyszerű lépésben: válassza ki a kívánt kanapé vagy szék típust – a jelenlegi és már kifutott IKEA termékekre is készítünk huzatokat – például Ikea Ektorp huzat, Ikea Klippan huzat, Ikea Karlanda huzat, Ikea Karlstad huzat, Ikea Kramfors huzat, Ikea Stromstad huzat, Ikea Goteborg huzat, Ikea Ekeskog huzat, Ikea Hagalund huzat, Ikea Nikkala huzat, Ikea Beddinge huzat, Ikea Klobo huzat,  Ikea Tylosand huzat és még több tipus, válassza ki a szövetet és rendeljen online még ma.

Íme néhány legnépszerűbb cserélhető huzat a kínálatunkból: ektorp huzat, ektorp loveseat huzat, ektorp fotel huzat, ektorp cserélhető huzat, ektorp kanapé huzat, ektorp szék huzat, ikea tub szék huzat, tullsta huzat, klippan huzat, klippan kanapé huzat, klippan szófa huzat, klippan cserélhető huzat, klippan huzatok, karlanda kanapé huzat, karlanda kanapé huzatok, karlanda kanapé cserélhető huzat, karlstad kanapé huzat, karlstad kanapé cserélhető huzat, karlstad heverő huzat, beddinge kanapé huzat, beddinge kanapé cserélhető huzat, ekeskog kanapé huzat, ekeskog kanapé ágy huzat, goteborg huzat, hagalund kanapé huzat, hagalund huzat, hagalund cserélhető huzat, kivik huzat, kivik cserélhető huzat, kivik kanapé cserélhető huzat, kivik dívány huzat, nikkala huzat, kramfors huzat, tomellila huzat,  tomellila kanapé huzat,  tomellila dívány huzat, poang huzat, poang cserélhető, poang szék huzat, poang karosszék huzat.

Az IKEA kanapék és székek jelenlegi és már kifutott kínálatához is kínálunk huzatokat. 

IKEA kanapé huzatok IKEA
IKEA kanapé huzatok
IKEA székhuzatok IKEA
IKEA székhuzatok