Az Ön kosara üres

Hagyja, hogy otthona kifejezze egyéniségét
Vegye körül magát szépséggel'

Nem tudja, hogyan kezdje el?

Tekintse meg promócióinkat

Menü

Keresési eredmény

-
több (5)kevésbé
több (22)kevésbé
több (17)kevésbé

Hálószoba

Kiegészítők, ágyneműk, plédek, díszpárnák a hálószobába

A Dekoria.hu Lakberendező Online Butikban széles választékot talál hálószobai dekorációkra. Választékunkban különböző stílusú díszpárnákat, plédeket és ágytakarókat talál. Ha magas minőségű különleges ágytakarót szeretne, válassza a Bocasa plédeket vagy az egyedileg megvarrt szteppelt ágytakaróink egyikét.
Magas minőségű selyemágynemű a Dekoria Lakberendező Online Butikban

A Dekoria Lakberendező Online Butikban mindent megtalál egy egyedi, elegáns és különleges hálószoba berendezéséhez. Engedje el a fantáziáját! Kényeztesse magát a luxus érzetét keltő gyönyörű, magas minőségű selyemágyneműk valamelyikével. Élénk, különleges mintázataival méltó díszei lehetnek minden hálószobának.

Plédek, spanyol plédek, polár plédek

A hűvösebb napokon jó érzés beburkolózni egy puha, meleg plédbe. A spanyol plédek eleganciája, a polár plédek melegsége, a bocasa takarók luxusérzete kellemesebbé tehet egy téli estét. Bocasa ágytakaró, polár pléd, spanyol pléd, takaró, ágynemű, minőségi selyemágynemű.

Dekoria márkás basic és káró szteppelt ágytakaró

A Dekoria Lakberendező Online Butikban kapható basic és káró szteppelt ágytakarók lézerpontos géppel szteppeltek és béleltek. Egyedileg az Ön igényei szerint készülnek.

Hálószoba