Kuponkód:  "TAVASZ05"

Érvényes 2022.május 16-ig, minden termékre 20% kedvezmény.

Ha szeretnél előtte szövetmintát kérni és nem csúsznál le a kedvezményről, jelezd nekünk emailben.

Vásárláskor írd be a pénztárnál a 'van rabatkódom' mezőbe.

Jó nézelődést!

Kuponnapok -20% mindenre, kattints ide!

Az Ön kosara üres

Hagyja, hogy otthona kifejezze egyéniségét
Vegye körül magát szépséggel'

Nem tudja, hogyan kezdje el?

Tekintse meg promócióinkat

Menü

Keresési eredmény

-
több (5)kevésbé
több (1)kevésbé
több (3)kevésbé
több (15)kevésbé
több (31)kevésbé

Konyha / Étkező

Ablakdekoráció konyhába, étkezőbe - Dekoria

A Dekoria Lakberendező Online Butikban széles választékot talál konyhai ablakdekorációkra. A vitrage függönyök a klasszikus és country stílusú konyhákhoz, étkezőkhöz jól illeszkednek. A különböző konyhai szettek különböző hangulatot idézhetnek konyhájába, étkezőjébe. A szettekben megtalálja a függönyt, drapériát, asztalterítőt, tányéralátétet és más konyhai dekorációt.
Asztaldekoráció konyhába, étkezőbe - Dekoria

Az étkezőben a legszebb díszítést az asztaldekorációval érhetjük el. Válasszunk asztalterítőt, hozzá illő tányéralátétet, az étkező székeire pedig húzzunk a terítőhöz illő székhuzatot vagy székpárnát. Választékunkban megtalálja a székpárnákat, székhuzatokat és más konyhai dekorációkat. Dekoráljuk konyhánkat, étkezőnket asztalterítő, székpárna, székhuzat, ablakdekoráció és egyéb asztaldekoráció segítségével. Kattintson a megfelelő kategóriára!
Tippek konyhába, étkezőbe - Dekoria

Az asztaldekoráció stílusos kialakításának egyik módja, ha jól választjuk meg az asztalterítőt. Az asztalterítőhöz igazítsuk a székpárna huzatát, a gyertyákat, vázákat, kerámiákat.
Az ablakdekoráció illeszkedhet az asztaldekorációhoz. Ha ezt választjuk és az asztalterítőhöz illő, akár azonos anyagú függönyt, drapériát választunk, biztosak lehetünk benne, hogy a vendégek nem fognak elmenni mellette szó nélkül.