Kuponkód:  "TAVASZ05"

Érvényes 2022.május 16-ig, minden termékre 20% kedvezmény.

Ha szeretnél előtte szövetmintát kérni és nem csúsznál le a kedvezményről, jelezd nekünk emailben.

Vásárláskor írd be a pénztárnál a 'van rabatkódom' mezőbe.

Jó nézelődést!

Kuponnapok -20% mindenre, kattints ide!

Az Ön kosara üres

Hagyja, hogy otthona kifejezze egyéniségét
Vegye körül magát szépséggel'

Nem tudja, hogyan kezdje el?

Tekintse meg promócióinkat

Menü

Dekoranyag kollekció Avinon Lakástextil

DEKORIA Lakástextil Avinon kárpitanyag, bútorszövet
A DEKORIA Avinon Lakástextil kollekció dekoranyagait az újra divatos 18. századi francia Toile de Jouy stílus ihlette. A Tolie de Jouy stílus jellemzője, hogy az anyagokra francia vidéki életképeket nyomtattak. Az életképeket ekrü színű anyagra piros vagy kék színnel nyomtatták. Ez a sítlus nem csak a lakástexil trendben jelenik meg, de megfigyelhetjük a ruházatokon és egyéb kiegészítőkön is. Ezek az anyagok nagyon jól mutatnak egyszínű anyagok kombinálásával, gépgalériánkból rengeteg ihletet meríthet. Ennek az anyagnak a kopásállósága 25.000, ami azt jelenti, hogy akár hotelekben, kávézókban is megállja a helyét, annyira strapabíró. Ezekből az anyagokból székhuzatokat és kanapéhuzatot is készíttethet velünk. Nézze meg inspiráló képeinket, amiből ihletet meríthet, hogyan hozhat létre ezekkel a visszafogottan elegáns anyagokkal nappalit, étkezőt, hálószobát vagy akár egy békebeli időket idéző gyerekszobát. Kopásállóság: 15 000 (strapabíró, erős, otthoni használatra) 
Az Avinon lakástextilből készült termékek  Az Avinon lakástextilből nagyon szép függöny, római roló (raffroló), díszpárna, ágytakaró készíthető. 
Avinon textiliából készült függönyök: füles függöny, bujtatós függöny, függöny ráncolóval, lapfüggöny, ringlis függöny 
Avinon lakástextilből készült római rolók: Firenze raffroló (római roló), Padova római roló (raffroló), Verona római roló (raffroló).  Írja be a keresőbe a termék kódját és megnézheti, milyen termékeket készítünk ebből az anyagból!  Rendelés előtt kérjen ingyenes anyagmintát! 
Várható szállítási idő: 7-12 munkanap

 

Ez a változat 7 702,00 Ft / fm

  • nyomtatás
  • Facebook

Dekoranyag kollekció Avinon Lakástextil