Az Ön kosara üres

Hagyja, hogy otthona kifejezze egyéniségét
Vegye körül magát szépséggel'

Nem tudja, hogyan kezdje el?

Tekintse meg promócióinkat

Menü

Dekoranyag kollekció Avinon Lakástextil

DEKORIA Lakástextil Avinon kárpitanyag, bútorszövet
A DEKORIA Avinon Lakástextil kollekció dekoranyagait az újra divatos 18. századi francia Toile de Jouy stílus ihlette. A Tolie de Jouy stílus jellemzője, hogy az anyagokra francia vidéki életképeket nyomtattak. Az életképeket ekrü színű anyagra piros vagy kék színnel nyomtatták. Ez a sítlus nem csak a lakástexil trendben jelenik meg, de megfigyelhetjük a ruházatokon és egyéb kiegészítőkön is. Ezek az anyagok nagyon jól mutatnak egyszínű anyagok kombinálásával, gépgalériánkból rengeteg ihletet meríthet. Ennek az anyagnak a kopásállósága 25.000, ami azt jelenti, hogy akár hotelekben, kávézókban is megállja a helyét, annyira strapabíró. Ezekből az anyagokból székhuzatokat és kanapéhuzatot is készíttethet velünk. Nézze meg inspiráló képeinket, amiből ihletet meríthet, hogyan hozhat létre ezekkel a visszafogottan elegáns anyagokkal nappalit, étkezőt, hálószobát vagy akár egy békebeli időket idéző gyerekszobát. Kopásállóság: 15 000 (strapabíró, erős, otthoni használatra) 
Az Avinon lakástextilből készült termékek  Az Avinon lakástextilből nagyon szép függöny, római roló (raffroló), díszpárna, ágytakaró készíthető. 
Avinon textiliából készült függönyök: füles függöny, bujtatós függöny, függöny ráncolóval, lapfüggöny, ringlis függöny 
Avinon lakástextilből készült római rolók: Firenze raffroló (római roló), Padova római roló (raffroló), Verona római roló (raffroló).  Írja be a keresőbe a termék kódját és megnézheti, milyen termékeket készítünk ebből az anyagból!  Rendelés előtt kérjen ingyenes anyagmintát! 
Várható szállítási idő: 7-12 munkanap

 

Ez a változat 6 846,00 Ft / fm

  • nyomtatás
  • Facebook

Dekoranyag kollekció Avinon Lakástextil