Az Ön kosara üres

Hagyja, hogy otthona kifejezze egyéniségét
Vegye körül magát szépséggel'

Nem tudja, hogyan kezdje el?

Tekintse meg promócióinkat

Menü

Roló Raffroló

Roló vagy Római roló?

Rolót vagy római rolót is választhat, ha ablakára szeretne valami praktikus megoldást. A római rolót nevezzük még függönyrolónak vagy raffrolónak is. Tehát a római roló, függönyroló és raffroló ugyanazt jelentik.

Melyik anyagból készül roló vagy római roló?

A kiválasztott dekoranyagokból fényáteresztő vagy árnyékoló rolót vagy római rolót is kreálhat! 

Mikor érdemes rolót vagy római rolót választani?

Nem minden szobába lehet függönyökkel dekorálni. A raffroló gyakran jó megoldás lehet. Egy Ablak-roló felhúzott állapotban lehetőséget nyújt a zavartalan, szabad kilátásra. Leeresztve megakadályozza a belátást, és attól függően, hogy milyen anyagot választunk, szabályozhatjuk vele a helyiségbe bejutó fény mennyiségét is. Egyes anyagok kevésbé engedik át a fényt, más anyagok viszont nem akadályozzák a fény beáramlását.

Roló vagy római roló saját kezűleg

Dekoranyagok széles választékát kínáljuk Önnek, amelyekből Ön is elkészítheti saját egyedi rolóját vagy velünk is elkészíttetheti. Így akár minden ablakát felöltöztetheti raffrolóval, amely pontosan az Ön ízléséhez és elképzeléséhez illeszkedik. Igazítsa raffrolója megjelenését a dekoranyag választékunkból például a bútoraihoz, az ülőgarnitúrájához. Vagy igazítsa nappalija stílusát a raffrolójához!

Roló vagy római roló illesztése a lakberendezéshez

Készítsen lakásdekorációkat ugyanabból az anyagból, mint a raffrolója (pl. ágytakaró, székhuzat, díszpárna oder asztalterítő, reggeliző szett) és egy új, harmónikus hangulatot teremt nappalijában. Ha sötétítő hatású raffrolót szeretne, olyan anyagot válasszon, amely sűrű, vastag szövésű.

Rolók és raffrolók